Barske Berta

December 2007

 

Forsiden
Hvem er vi
Vores tur
Fremtiden
Kalender
Kontakt os
Tidligere ture
Vores sponsorer

16.  

Efter vi forlod Laos har vi kørt nordvest Thailand tyndt. Vi har været på natmarked i Chiang Rai. Fulgte et råd fra guidebogen om nogle spektakulære sandstens formationer. Det var en fuser. Vores vej til Chiang Mai var en lille bjergvej. den var meget smal, meget stejl og meget snoet. Vi kom op i ca. 2000 meter. På toppen lå en lille landsby hvor Gitte købte et smykke af lokalt tilsnit.

Vi var i Chiang Mai på Kong Bhumibol Adulyadejs 80 års fødselsdag. Hele byen var i festtøj, det vil sige at alle var i gult. Der var musik og optræden. dagen afsluttedes med lysfest.

 

 

 

Videre først mod vest næsten til grænsen til Myanmar (Burma), senere mod syd langs grænsen. Oplevde bjerglanedsbyer hvor husene lå helt ud til vejen. Husene var af træ, mens skure til dyr og afgrøder var af bambus med tag af blade.

Vi nød de smukke skovklædte bjergskråninger. Undrede os over at det mindede sådan om efterår. Overalt så vi kæmpe store arealer med vissen bambus. Bladene på visse af træerne faldt til jorden mens andre hang i de flotteste gyldne nuancer.

 

Tilbragte et par dage i den meget besøgte Erawan National Park. Her så vi parkens flotte vandfald. Erawan er den trehovedet elefant som også findes i Hindu mytologien.

 

 

Nu er vi tilbage i Bangkok, hvor vi skal have vores tank sat på igen. Forhåbentlig er den nu tæt.

 

Vi ser frem til at skulle holde juleferie.

Alle læsere ønskes en rigtig glædelig jul.

 

Vi havde en dejlig dag mens vi i Bangkok besøgte det store slotsområde. Kongen bor ikke længer på området. Det bruges kun til repræsentation og særlige begivenheder. Vi var rigtig mange turister der den dag.

Her er Palle ved at købe ind til aftensmad. Kvinderne syntes vist han er rigtig dejlig de havde svært ved at lade han gå igen.

 

Vi besøgte søster Berit og familie som holdt ferie i Krabi. Dejligt at tale dansk med andre end rejseledsageren gennem 4 mdr.

Og så blev vi lige opdateret på hvordan det går overalt i Danmark. Og tak for spegepølsen!

Sammen med Berit og familie var vi på rundtur på flere øer. Her ses Palle klar til at snorkle. Det er en særlig oplevelse at befinde sig blandt fiskene.

Som vi har fortalt holder vi nu juleferie på øen Phuket. Vi bor på Bejamin Hotel på Kamal Beach. Her kan du få en ide om hvilket udsyn vi har fra vores altan.

 

Juleaften i Thailand 2007. Gitte har pakket gaven op fra Palle. en rigtig ønskegave for enhver kvinde - en ny taske.

Vi fik andesteg på Restaurant H. C. Andersen. Der manglede hverken svesker, æbler eller rødkål og sværen var sprød. Restauranten havde ellers ikke en særlig menu den aften, men til os ville de gerne tilberede and, hvis vi ønskede det.

Her er det så vi vil sige tusinde tak for de dejlige hilsner og søde ting og sager vi har fået tilsendt. Vi glæder os over hver en hilsen, brev eller mail og håber på fortsat at høre nyt fra Danmark.

Alle hjemme ønskes et godt nytår med tak for 2007. Vi håber at det vil være på genkig i 2008.