Barske Berta

Februar 2008

 Månedens billede                            English too!

Forsiden
Hvem er vi
Vores tur
Fremtiden
Kalender
Kontakt os
Tidligere ture
Vores sponsorer
Mens Berta er "i søen" tog vi en tur til Singapore. Første dag besøgte vi et lille stykke Danmark, Den Danske Sømandskirke, som ligger i et smukt kuperet terrain. Der fik vi en varm og venlig velkomst, kaffe med nybagte boller og nye danske aviser.

Anden dag nød vi en hel dag i den store og meget smukke botaniske have. Det var været meget svært at vælge et billede ud, så I skal nok forvente at se flere blomster når vi kommer hjem.

With Berta on her way to Australia we made at trip to Singapore. Visited Danish Seaman Church and had a chat in Danish with friendly people there. Enjoyed the beauty of Singapore Botanical Garden with hundrede of orchids.

Vi oplevede det Kinesiske Nytår med lukkede butikker og restauranter, Det var dagen derpå. Vi så flere forskellige dragedansere. alene den ledsagende musik kan skræmme onde ånder væk. Selve dansen var smuk og ikke uden små sjove optrin.

Chinese new year in Chinatown in Singapore. visit to museum showing conditions for Chinas shop men hundred years ago.

I Singapore er de gamle Kinesiske Shop Houses renoverede og smukt malede. Vi så et interessant museum som forklarede om hvordan 10-15 familier boede unde samme tage i et sådan smalt men dybt hus. Nederst var der butik (shop) og værksted med svende. Familien boede også selv bag butikken. 1. og 2. sal var beboelse for familier. Her boede de i 8-10 M2 værelser kun adskilt af bræddevægge. Toilet, bad og køkken var fælles på hver etage.

 

På den lille ø Sentosa nød vi sammen med mange andre fridagene efter nytåret. Sentosa er en hel forlystelses park. Vi nøjedes med blomsterhaven.

Vi havde hørt at Nat Zoo var et Must - vi er enige. Det var en helt utrolig oplevelse. Som da vi i Afrika kunne lugte og høre dyrene. Her var det især de dyr som vi normalt ikke ser, fordi de er aktive om natten, vi kom rigtig tæt på.

We was amazed by the Night Zoo. Felt we were as close to the animals as we have been in Africa.

 

 

        I dag er det Valentins dag, så vi slutter med kys og kram til jer hjemme i Danmark.

27. Vi har det godt, men har lyst til at fortælle lidt om vores udfordringer her i Australien. Vi kom godt hertil. Efter to nætter på backpacker hotel fandt vi et almindeligt hotel. Det passede bedre til vores ide om hvordan natten skal forløbe. Vi er ret så frustreret lige i disse dage. vi har nu ventet i Melbourne 12 dage på vores bil. vi får kun ringe information om hvad der sker med containeren. Den blev tilfældigt udvalgt til røntgen, hvilket krævede flytning så det tog 5 dage. I går skulle Palle, mod sin vilje aflevere nøgler til bil og container til folkene på toldområdet. Han fik besked på at hvis han absolut ville være tilstede så skulle han stille i dag kl. 10 iført (nyindkøbte) sikkerhedssko og vest. Nu i dag hvor Palle stod klar til åbning af container, fik han så oplyst at containeren var sendt til vask. Beskeden lød at det vil tage 3-4 dage.

Nu trænger vi til luftforandring. Vi har lejet en mobilhome så vi kører lidt uden for byen. Vi ser frem til at komme på vejen lidt og til at lave vores egen mad. Næste gang vi skriver HAR vi fået vores bil.