Barske Berta

Marts 2008

 Hurra, vi har fået Berta igen. English at the bottom

Forsiden
Hvem er vi
Vores tur
Fremtiden
Kalender
Kontakt os
Tidligere ture
Vores sponsorer

 

Vi brugte det offentlige transportsystem i Melbourne mens vi var der. Vi kørte mange ture frem og tilbage mellem mægler, toldområde og udvalgte seværdigheder.  

Det var en noget speciel bil vi lejede en Wricked car. En meget kulørt og hippieagtig malet bil. Den tjente dog formålet, at vi kom ud af byen og at vi havde et sted at sove. Vi fik 5 dage på landevejene omkring byen. Vi var i daglig kontakt med mægler, så vi pressede alt hvad vi kunne for at få vores egen bil.

Da det kom til stykket at containeren skulle åbnes gik det rigtig godt. Tolderen skulle kun kontrollere motornummer, så fik vi vores Carnet stemplet. Veterinærkontrollen som vi havde frygtet, gik også fint. Vi havde brugt 5 dage på rengøring af bil og alt inde i den, så det fik Palle fortalt manden fra vet-kontrollen inden han gik i gang. Palle fik ros for hvor ren bilen var inde og ude. Så Berta fik et klistermærke med godkendt som souvenir. Glad og stolt over rosen kom palle kørende ud af området. to biler og en chauffør! Gitte kørte Berta de små 15 kilometer ud til udlejningsfirmaet. Ikke til at skyde igennem.

 

Vi har lagt ud med en lille omvej for ikke at komme for tidligt op i det nordlige, hvor der er meget vådt nu. Vi har kørt den 300 kilometer lange meget smukke Great Ocean Road vest for Melbourne. Vi har set kænguru, koala, papegøjer og kakaduer. Det har været en meget smuk tur langs den klippefyldte kyst. 

This month were hard we had to wait to get our car out of custom i Melbourne. But in the end, we got Berta and started our tour round Australia by doing The Great Ocean Road.