Barske Berta

September 2008

  English too! 

Forsiden
Hvem er vi
Vores tur
Fremtiden
Kalender
Kontakt os
Tidligere ture
Vores sponsorer

Vi ventede længe på at månen skulle stå op og give os oplevelsen af at se Stairway to the Moon. Det fremkommer når der er ny fuldmåne og ekstra lav tidevand. Det er månen som reflekterer på mudderet.

Kardijini National Park blev en stor oplevelse. Vi havde flere gode vandreture over og ned i smukke kløfter. Området er meget jernholdigt så her er store miner og jernbaner som bringer jernmalm til udskibning i Port Hedland.

We have often waited for the sun to set or rise but this is the Moon reflecting in the mud in Broome.

Gitte standing at the top in Kardijini National Park.

 

 

Alt her i området er rødt af støv. rødt klistret støv overalt. vi overlader det jeres fantasi at danne jer et billede af hvordan vi, vores tøj og Berta ser ud efter over en uge her i området.

Palle sidder lige og nyder den gode udsigt i bunden af en af de flotte kløfter i Kardijini National Park.

Palle enjoying himself at the bottom of a gorge in Kardijini National Park.

 

Alt er relativt. Her er Berta ikke den store J

Har I noget til en lille sød kakadue? Jo, det har vi da. Palle kan ikke sige nej! Vi ved godt at man ikke bør fodre de vilde dyr, men en lille kakadue! det gør da ikke noget vel?

We still enjoy a visit of  lokal animals.

 

Danskere mødes i minebyen Tom Price i Australien. Det er familien Bager fra Fyn som vi har skrevet sammen med gennem de sidste 4 måneder. De skrev til os for at få nogle gode ideer, hjælp og vejledning bla. i forbindelse med shipping og indførelse af bil til Australien.

Vi var i knibe idet vores styrehus drillede og vi her ikke kan købe et nyt til en venstre styret bil. De fragtede delen hele vejen til vores "dør". Tak for det J.

Dennis, Birgitte og børnene Magnus, Rasmus og Frederikke vil køre jorden rundt gennem 2 år. De lagde ud i Perth for en måned siden.

 

25. september

Hvor kan man få en smukkere campingplads end denne? Her ligger vi med udsigt over det Indiske Ocean.

Ved Monkey Mia så vi hvordan Delfiner kommer ind til stranden for at få lidt fisk. De havde deres nyfødte unger med sig så publikum måtte ikke gå ud i vandet for ikke at skille moder og unge.

 

 

Tre gange hver formiddag får delfinerne en fisk hver, når de kommer ind til stranden. Resten af tiden er de på "egen kost". Der er 7-10 delfiner hver morgen. Det er nu 3. generation som bliver præsenteret for gæsterne.

 

 

 

 

 

Der var vind og vandsprøjt ude ved kysten. Her på dette sted presses vandet op gennem små huller i klipperne.

Her mener Palle at han har fotograferet 2 pelikaner! Dertil har Gitte ingen kommentarer J. Vi nyder at være ude ved kysten efter alt det røde og tørre sand.

 

 

 

 

 

 

 

Foråret er kommet til WA og vi nyder de tusindvis forskellige vilde blomstrende planter. Hver dag har vi nye blomster i vores lille vase i vinduet.

Vi er kommet til Perth. I dag er det regn, så vi håber det tørrer op til i morgen, hvor vi skal ind og se byen.