Barske Berta

April 2009

 

Forsiden
Hvem er vi
Vores tur
Fremtiden
Kalender
Kontakt os
Tidligere ture
Vores sponsorer
Der er altid plads til en til! Her har en skopudser fået plads mellem to andre butikker inde i den lokale markedsplads.

Hvis man er en bjergged må man bruge et træ, når der ikke lige er et bjerg i nærheden.

 I want to call this picture: a small business. A shoe polisher do not need much space to open his shop. This man have a very nice set of equipment in a beautiful and handy bag.

A goat need to climb and a tree can do.

 

 

 

Efter adskillige leveringer i Danmark denne vinter hviler storken ud nede i Tyrkiet. Der er jo en levering mere til sommer.

Heldigvis er det ikke kun sne og kulde vi møder. Her holder vi frokost i det spæde forår.

 In Denmark we say that it is this bird that brings the babies. This winter our family have had 3 new members, And there is one more this summer. So the bird takes a rest in Turkey.

 

Efter en lang og til tider meget kold tur hjemad fra Delhi i Indien er vi endelig kommet til lidt lunere forårsvejr. Her venter vi på sejlads til Italien. Vi bor lige uden for Igoumenitsa på en campingplads lige ned til Middelhavet. Palle var klar til at tage badebukserne frem, men efter en lille prøve med tæerne ombestemte han sig. På dette billede sidder vi i solen og nyder vores morgenmad.

Det ligger nu helt fast at,

vi kommer hjem til Fyllested den 12. april kl. 14.

We take a rest in Greece before we make the last part of our journey home to Denmark. It has been a long and rather cold trip this last part, but now it seems as if spring has come to meet us.

Et højdepunkt på vores hjemtur var da vi i Norditalien mødtes med vores datter Maibritt, hendes mand Jacob og vores barnebarn Ida. Ida er nu 2½ år så det var gode dage med, at snakke med hende. Vi lærte Ida at kende som en meget selvstændige person. Selvfølgelig var det også dejligt at være sammen med Maibritt og Jacob.

Sidste nat sov vi på en tysk rasteplads lidt nord for Hamborg. Underligt at være så tæt på vores mål.

As we told you we meet our daughter in Italy. We had 3 wonderful days together with he, her husbond and last but not least our granddaughter Ida.

Præcis klokken 14:10 kørte vi op af Fyllestedvej. Vi blev helt rørt af det store antal mennesker som stod og tog imod os. Det var overvældene for os at blive ønsket velkommen hjem af familie, venner, naboer og Land Rover Klubmedlemmer. Vores søn René og svigerdatter Nanna havde arrangeret traktement til alle de fremmødte. Drikkevare, snitter kaffe og kage. Desuden var der tænkt på aftensmad til de som blev hele dagen.

It was as wonderful as we had hoped to come home. We were meet by 30 family members, friends, neighbours and members of Danish Land Rover Club. And we arrived just on time J.

Vores anden søn Mikael og svigerdatter Sophie var også bland de mange som tog i mod os. Vi fik vores første møde med vores yngste barnebarn Aston født i februar.

I de første dage hjemme var vi næsten lammede af de mange opvager som lå foran os. vi skulle flytte ind igen i vores hus som havde været udlejet mens vi var væk. Det selv om møbler og kasser var båret ind i huset. Langsomt fik vi huld på det. Det sidste var at få tømt alle 25 kasser fra rejsen. Det var første trin hvor turen på næsten mystisk vis var blevet til erindring om noget som nu er afsluttet. Vi ved at det vil præge vores liv de næste mange år fremover.

Til slut vi vi takke alle vores læsere det har været en fornøjelse for os at skrive til jer. Nok er vi hjemme nu. men vi er klar til at tale med enhver som kunne have interesse for rejselivet i den form som vi elsker.

Barske Berta som var omdrejningspunktet for turen har gjort det godt. Vi er nu parat til at sælge hende, så hun kan fortsætte rejselivet. Hun leveres med alt udstyr, næsten klar til afgang.

Til slut sender vi mange varme hilsner til alle rejsevenner med løftet om at, vi igen engang vil mødes som rejsende et sted i verden.

Last but not least we wish to send our thanks to the friends we meet on this trip. Anytime you come to Denmark our home will be open for you and we look forward to see you again.

Gitte and Palle