Barske Berta

Hvem kører i Barske Berta

 

Forsiden
Hvem er vi
Vores tur
Fremtiden
Kalender
Kontakt os
Tidligere ture
Vores sponsorer
BertaPalle, Gitte

Berta    er vores trofaste gode Land Rover som egentlig hedder Barske Berta, i daglig tale bare Berta. Da vi i 1999 købte Berta havde hun ifølge tælleren kørt 165.000km. Berta er en Land Rover 110" kassevogn.

Mange i mine kredse omtaler ofte Berta som en Jeep. Uha det er ikke godt! Helt ærligt var det også længe svært for mig. For Palle skyld siger jeg: at Berta ikke er en jeep. Vores bil er en Land Rover lang model med 3 døre.

Ifølge Palle kan jeg oplyse at det indre på Berta er en renoveret TDI motor. D for diesel. Det der turbo, som t'et står for, hører jeg som en lille fløjten, og det føles som et ordentligt skub bagi. Intercooler mon ik´ det bare er noget som følger med :-)

Af ydre er Berta en lidt brugt dame. som på de fleste kvindelige væsner gør en omgang vand og lidt polering underværker

 

Palle    er 54 år. Palle har i mange år arbejdet som chauffør, Indtil afrejsen kører han tankøl.

Palle er selvlært mekanikker og noget af en tusindkunstner med hensyn til indretning af Berta. Da Palle ikke rejser alene, er han nødt til at få sine ideer og den konkrete udførelse af dem godkendt af mig, Gitte. Og jeg skal lige hilse og sige, at det ikke er let. Før turen har Palle brug timer, dage og uger på at udtænke og udføre eftersyn, reparation og forbedringer af Berta. Til turen er det Palle som efter bedste evne og med hjælp fra gode venner, sørger for at vi har de reservedele med vi får brug for, hverken mere eller mindre.

På turen er Palles hovedopgave at køre bilen, passe og vedligeholde den. Det er også Palle som finder næste rute på kortet.

Sidst og ikke mindst er det Palle som tilbereder vores aftensmad.

 

 

 

Gitte    det er mig og jeg er Palles søde kone på 51 år. Jeg arbejder som pædagog på et hjem for sen-hjerneskadet voksne.

Jeg har til turen syet poser til gryder, poser til sengetøj og overtræk til reservedækket. Jeg har haft ansvaret for alt mad, tøj, medicin, læsestof og computer drift.

På turen er jeg sekretær, kassemester og co-driver. Det er mig som sørger for formiddags-, eftermiddags-  og aftenkaffen. Det vil du garanteret komme til at læse mere om.